Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

`t Hoekhuus (6 woningen) - Groede

Voorstraat 3
4503 BH Groede

Provincie: Nederland - Zeeland

Aantal woningen: (6 woningen)
Contact:
Telefoon: 0117-372092
Fax:
Email:

GA NAAR WEBSITE
  • `t Hoekhuus
  • `t Hoekhuus
  • `t Hoekhuus

AANTAL PERSONEN: 2-10

WWW.THOEKHUUS.NL

Aan de rand van het gezellige dorp Groede (Zeeuws Vlaanderen), 2.5 km, van zee, strand en duinen, kun je heerlijk genieten van een welverdiende vakantie, een weekendje weg of een uitje met vrienden. Maak kennis met dit unieke deel van Zeeland, waar uitgestrekte akkers en prachtige knotwilgendijkjes je toelachen. Ontdek de schoonste stranden van Nederland; je kinderen zullen genieten!

Of waai eens heerlijk uit aan de zee, in het winterseizoen is het nog steeds fantastisch! Geniet van de uitstekende (sterren) restaurants in de omgeving of bezoek ons buurland Belgie. De stad Brugge is slechts 30 minuten met de auto.

Er zijn zes verschillende, allen heel goed onderhouden en schone accommodaties beschikbaar;  bekijk  de mogelijkheden voor jou en je familie/vrienden, of het nu voor twee of voor tien personen is… Ook een combinatie huren is heel goed mogelijk.

Zowel bij het Hoekhuus, (huisje en appartementen) als het grote huis (10 pers.), tref je een  heerlijke, royale tuin aan, grenzend aan het buitengebied waar het goed toeven is, zonnen en BBQ behoren tot de mogelijkheden. In iedere accommodatie is een TV en internet (wifi). Er is voldoende parkeerruimte, en tevens een schuur om de fietsen te stallen. De tennisbaan is op 100 meter afstand.

Opties:
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl