Over Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland vindt u particuliere vakantiewoningen, vakantiehuisjes, vakantie-appartementen, bungalows, et cetera in Nederland die niet op een (bungalow/recreatie)park staan.

♦ ♦ ♦

Een vakantieverblijf op een (bungalow/recreatie)park valt qua beleving niet te vergelijken met een verblijf in een particuliere vakantiewoning die niet op een (bungalow/recreatie)park staat.

♦ ♦ ♦

Met name de kleinschaligheid, de persoonlijke aandacht en de kwaliteit die met een verblijf bij een particuliere vakantiewoning gepaard gaan, zorgen voor een extra dimensie van uw welverdiende vakantie.

♦ ♦ ♦

Particuliere Vakantiewoningen Nederland richt zich specifiek op:

Verhuurders van particuliere vakantiewoningen in Nederland die zich niet op een (bungalow/recreatie)park bevinden.

Consumenten die op zoek zijn naar Particuliere vakantiewoningen in Nederland die zich niet op een (bungalow/recreatie)park bevinden.

♦ ♦ ♦

Particuliere Vakantiewoningen Nederland fungeert niet als boekingscentrale maar dient enkel als “platform” om verhuurders en consumenten bij elkaar te brengen. Consumenten worden rechtstreeks doorgeleid naar internetpagina’s van de verhuurders.  

♦ ♦ ♦

Eventuele boekingen worden rechtstreeks tussen huurder en verhuurder afgesloten en gaan geheel buiten Particuliere Vakantiewoningen Nederland om.

♦ ♦ ♦

Particuliere Vakantiewoningen Nederland is niet verantwoordelijk voor de aangeboden accommodaties noch voor de inhoud van de door de verhuurder aangegeven faciliteiten.

♦ ♦ ♦

Particuliere Vakantiewoningen Nederland kan op geen enkele wijze verantwoordelijk gehouden worden voor (eventueel niet nagekomen) afspraken tussen huurder en verhuurder.

♦ ♦ ♦

Particuliere Vakantiewoningen Nederland behoud zich het recht voor, ten alle tijden en zonder opgave van reden een accommodatie of advertentie te weigeren.

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl