Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Het Bolwerkhûske (1 woning) - Franeker

Vijverstraat 3
8801 TT Franeker

Provincie: Friesland - Nederland

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 06-30956626
Fax:
Email: info@stadslogementenfraneker.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Het Bolwerkhûske
  • Het Bolwerkhûske
  • Het Bolwerkhûske
  • Het Bolwerkhûske
  • Het Bolwerkhûske
  • Het Bolwerkhûske

AANTAL PERSONEN: 1-2

WWW.STADSLOGEMENTENFRANEKER.NL

Een schitterend gerenoveerd vakantiehuis aan het bolwerk in Franeker met vrij uitzicht over de Kromme Gracht. Rustig gelegen maar toch midden in het historische centrum. Grenzend aan het befaamde “Sjûkelan” waar al meer dan 150 jaar iedere zomer de Koninklijke PC wordt gehouden. Een zeer bijzondere kaatswedstrijd en een van de oudste sportevenementen!

De vrijstaande vakantiewoning is een heerlijk ruime accommodatie voor 2 personen. Aan de inrichting en de afwerking van zowel in- als exterieur is veel aandacht besteed. Het huis beschikt op de begane grond over een royale woonkamer met een fijne loungebank en een heerlijke luie stoel. De gashaard zorgt voor sfeer en behaaglijke warmte. Aan de eethoek kan uitgebreid getafeld worden. Er is een uitgebreide keukeninventaris. In de compleet uitgeruste keuken vindt u alle gemak om lekker zelf te koken. De supermarkt is vlak om de hoek. Voor een mooie film, documentaire of het volgen van een live voetbalwedstrijd hoeft u de deur niet uit. We bieden een breed scala aan extra tv-zenders waaronder Filmnet en Eredivisie Live. Voor onze Duitse, Vlaamse en Engelse gasten hebben we ook de meest gangbare tv-zenders uit hun eigen land.

Op de beschutte patio kunt u gezellig buiten zitten. Zelfs de terrasverwarming ontbreekt niet. En als u zelf uw elektrische fiets meeneemt kan die onder het afdak zo aan de stroom.

Op de bovenverdieping bevindt zich de ruime sfeervolle slaapkamer met 2 comfortabele boxspring (2.10) bedden en een makkelijk zitje. Neem gerust een uitgebreide garderobe mee want er is kastruimte genoeg. En ook zo fijn; op mooie dagen gooit u lekker de deuren van het Frans balkon open!

Aan alles is gedacht om uw verblijf in vakantiehuis het Bolwerkhûske zo aangenaam mogelijk te maken. Het huis beschikt over een eigen, gratis, parkeerplaats.

Opties: Droger - Eigen parkeerplaats - Linnengoed - Oven - Terras/tuin - TV (kabel/satelliet) - Vaatwasser - Wasmachine - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl