Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Vakantieboerderij Erve Lieftink (1 woning) - Geesteren

Molenweg 16
7274 AA Geesteren

Provincie: Gelderland - Nederland

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 06-29001764
Fax:
Email: erve.lieftink@ziggo.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Vakantieboerderij Erve Lieftink
  • Vakantieboerderij Erve Lieftink
  • Vakantieboerderij Erve Lieftink
  • Vakantieboerderij Erve Lieftink
  • Vakantieboerderij Erve Lieftink
  • Vakantieboerderij Erve Lieftink

AANTAL PERSONEN: 2-10

WWW.ERVELIEFTINK.NL

Deze statige particuliere vakantieboerderij ligt op een natuurlijke Esch op ca. 500 meter van het historische dorp Geesteren nabij Borculo en Lochem. Hij heeft een prachtig uitzicht over de omliggende landerijen.

Alle kamers hebben een prachtig uitzicht en de smaakvolle inrichting biedt veel comfort. De woonkamer, met antieke schouw, heeft een leefruimte van 60 m², daarnaast is de opkamer ingericht als eetkamer. De oorspronkelijke bedsteden in de opkamer zijn verbouwd tot kastruimte. Een klein trappetje brengt u naar de moderne keuken, die van alle gemakken is voorzien. Magnetron, stoomoven, vaatwasser, fornuis en ingebouwde koelkast. De vrieskist, wasmachine en droogtrommel staan in de bijkeuken.

De grote, op het zuiden gelegen tuin heeft een terras, boomgaard, schuur/carport en een authentieke waterput (met beschermend rooster zodat kinderen er niet in kunnen vallen).

Op de verdieping zijn 5 slaapkamers gesitueerd. 4 Slaapkamers zijn voorzien van 2-persoons boxspring bedden (alle bedden zijn als 1-persoons bed opgemaakt. In de 5e slaapkamer, de bibliotheekkamer staan 2 1-persoonsbedden. In de bibliotheek kamer staat een ruime sortering boeken, tijdschriften en toeristische informatie van de omgeving. De hoofdslaapkamer heeft een eigen moderne luxe badkamer De overige slaapkamers kunnen gebruik maken van de afzonderlijke luxe badkamer Alle slaapkamers zijn voorzien van een royale kledingkast, nachtkastjes, leeslampjes en een koffer standaard.

Twee honden zijn toegestaan.

Opties: (Combi)magnetron - Droger - Eigen parkeerplaats - Huisdieren toegestaan - Linnengoed - Oven - Terras/tuin - Vaatwasser - Wasmachine - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl