Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Huisje Fladderak (1 woning) - Oostwold

Kerksingel 11
9682 PD Oostwold

Provincie: Groningen - Nederland

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 0597-332121
Fax:
Email: hateboertjes@hetnet.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Huisje Fladderak
  • Huisje Fladderak
  • Huisje Fladderak
  • Huisje Fladderak
  • Huisje Fladderak
  • Huisje Fladderak

AANTAL PERSONEN: 1-5

WWW.VAKANTIEWONINGBLAUWESTAD.NL

Dit sfeervolle huisje dateert uit 1906 en is gelegen naast ons andere vakantiehuisje Pierewaai op nummer 9. In de tweede helft van 2014 waren we in de gelegenheid om dit huisje erbij te kopen. We hebben enkele aanpassingen gedaan, met behoud van authentieke elementen maar wel met het comfort van tegenwoordig, en het huisje gezellig ingericht. Sinds november 2014 is het klaar en zijn we gestart met de verhuur van huisje Fladderak.

In onze zoektocht naar ook een toepasselijke naam voor dit huisje hebben we gekozen voor de naam Fladderak. Dit is namelijk een typisch Gronings drankje van de firma Hooghoudt uit Groningen en in combinatie met de naam Pierewaai (dat is een heerlijk winterdrankje dat o.a. als ingrediënt Fladderak heeft.

Indeling:

Begane grond: sfeervolle, knusse woonkamer met balkenplafond met spotjes en markiezen aan de buitengevel met uitzicht op de monumentale pastorie met slingertuin. Grote luxe keuken met koelkast en diepvriesvak, oven, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker), ruime hal, badkamer met ligbad en aparte douche en toilet. Slaapkamer met 2-persoons bed (160x200 cm) en bijpassende ruime kledingkast. Bijkeuken. Tevens een schuurtje voor de fietsen.
Verdieping: vaste trap naar de 2-persoons slaapkamer voorzien van twee 1-persoons seniorenbedden (90x200 cm), die desgewenst los of aan elkaar geplaatst kunnen worden.

Op het zonnige terras van huisje Fladderak is het heerlijk toeven en geniet u van de rust van Oost-Groningen. Natuurlijk zijn er tuinstoelen en een parasol aanwezig. Op hele warme dagen kunt u tevens kiezen voor het terras aan de voorkant van huisje Fladderak. Hier is het heerlijk koel en heeft u een prachtig uitzicht op de pastorie en de historische kerk.

Opties: (Combi)magnetron - Eigen parkeerplaats - Linnengoed - Oven - Terras/tuin - TV (kabel/satelliet) - Vaatwasser - Wasmachine - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl