Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Huisje Pierewaai (1 woning) - Oostwold

Kerksingel 9
9682 PD Oostwold

Provincie: Groningen - Nederland

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 0597-332121
Fax:
Email: hateboertjes@hetnet.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Huisje Pierewaai
  • Huisje Pierewaai
  • Huisje Pierewaai
  • Huisje Pierewaai
  • Huisje Pierewaai
  • Huisje Pierewaai

AANTAL PERSONEN: 2-4

WWW.VAKANTIEWONINGBLAUWESTAD.NL

Dit huisje dateert uit 1925 en is gelegen naast ons andere vakantiehuisje Fladderak op nummer 11. In vroegere tijden deed het dienst als dranklokaal met een zachte vergunning. In 2009/2010 hebben wij, met behoud van authentieke elementen maar met het comfort van tegenwoordig, het huisje gerenoveerd en sinds Hemelvaart 2010 bieden wij huisje Pierewaai aan als vakantiewoning.

In onze zoektocht naar een toepasselijke naam voor ons huisje speurden we via Google naar een typisch Gronings drankje en kwamen uit op het winterse drankje Pierewaai dat o.a. gemaakt wordt van het jeneverachtige drankje Fladderak van de firma Hooghoudt uit Groningen. Pierewaai vonden we een toepasselijke naam voor ons huisje en sindsdien prijkt het mooie houten naambord "Pierewaai" op de gevel van nummer 9.

Indeling:

Begane grond: sfeervolle, zonnige woonkamer met balkenplafond en romantische markiezen aan de buitengevel. Open keuken (koelkast met diepvriesvak, oven, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat, Senseo-apparaat, waterkoker), hal, badkamer met aparte douche en badkamermeubel, toilet. Tweepersoons slaapkamer met 2-persoons bed (160x210 cm). 
Schuurtje met oplaadpunt voor elektrische fietsen.
Verdieping: 2-persoons slaapkamer met twee 1-persoons seniorenbedden (90x200 cm), die desgewenst los of aan elkaar geplaatst kunnen worden.

In de zonnige tuin van huisje Pierewaai is het heerlijk toeven en geniet u van de rust van Oost-Groningen. Natuurlijk zijn er tuinstoelen en een parasol aanwezig. Er zijn 3 terrassen waarvan 1 met een houten picknicktafel.

Opties: (Combi)magnetron - Eigen parkeerplaats - Linnengoed - Oven - Terras/tuin - TV (kabel/satelliet) - Vaatwasser - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl