Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Vakantiewoning `t Klockhûus (1 woning) - Hulshorst

Harderwijkerweg 166
8077 RK Hulshorst

Provincie: Gelderland - Nederland

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 06-22390170
Fax:
Email: info@vakantieboerderijopdeveluwe.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Vakantiewoning `t Klockhûus
  • Vakantiewoning `t Klockhûus
  • Vakantiewoning `t Klockhûus

AANTAL PERSONEN: 2-6

WWW.VAKANTIEBOERDERIJOPDEVELUWE.NL

Even tot rust komen op de veluwe? Of lekker uitwaaien aan het veluwemeer? In Nunspeet is het mogelijk. Maar ook een boswandeling in de bosrijke omgeving van Nunspeet is een ware beleving, diverse wandel en fietsroutes zijn vanaf Nunspeet te volgen op de veluwe.

De woning ligt 750m van de veluwse  bossen en 2,5 km van het veluwemeer, mocht u in het bezit zijn van een surfplank of boot deze kan dus mee.

Het ruim opgezette winkelcentrum met bijna alle grote winkels ligt 2 km van de woning en in het centrum van Nunspeet zijn ook gezellige cafe's en restaurant's te vinden.

Er is in de omliggende plaatsen veel te doen, zoals het  Dolfinarium in Harderwijk en Walibi in Biddinghuizen dit is met fiets te doen via het pondje. In Apeldoorn zijn de Julianatoren, paleis het  't  Loo of de Apenheulen een bezoekje waard

Wij verhuren ook fietsen, u kunt per weekend, midweek en per week huren tegen scherpe tarieven. (bekijk voor de prijzen onze prijslijst)

De indeling van de woning.

In de woning zijn 6 slaapplaatsen voor volwassenen en 1 slaapplaats voor een kind tot ongeveer 2,5 jaar.

Begane vloer.

Bij binnenkomst in de hal kunt u de toilet en douche vinden

Vanuit de hal is er een openkeuken incl. een inductie kookplaat, de landleef keuken maakt de sfeer compleet. De gezellige woonkamer heeft een groot raam met uitzicht op eigen tuin.

er is 1 slaapkamer begane vloer met 2 eenpersoons bedden van 220cm lang.

Etage.

Via de  trap is er toegang tot de verdieping met 2 slaapkamers. 2 kamers met elk 2 eenpersoons bedden en 1 kamer is voorzien van een extra kinderbed, alle voorzieningen van het kinderbed zijn vermeld in de prijslijst.

Buiten:

Parkeren van uw auto kan voor de woning, er is ruimte voor meerdere auto's (4 eigen parkeer plekken). 

De zeer ruime tuin van 600m2 op het zuiden is voorzien van tuinhuisje, prieel en div. zitjes. Er is ook een tuinset voor 8 personen aanwezig met ligbank

Er is een grote (4m doorsnede) in gegraven trampoline aanwezig.

In het tuinhuisje staat een grote vriezer en er is tevens een 220V stopcontact aanwezig voor het opladen van evt. elektrische fietsen het tuinhuisjes is afsluitbaar.

 

Opties: (Combi)magnetron - Eigen parkeerplaats - Huisdieren toegestaan - Oven - Terras/tuin - TV (kabel/satelliet) - Wasmachine - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl