Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Het Drostenerve (1 woning) - Olst

Eikelhofweg 23
8121 CV Olst

Provincie: Nederland - Overijssel

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 0570-561356
Fax:
Email: info@hetdrostenerve.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Het Drostenerve
  • Het Drostenerve
  • Het Drostenerve
  • Het Drostenerve
  • Het Drostenerve
  • Het Drostenerve

AANTAL PERSONEN: 2-8

WWW.HETDROSTENERVE.NL

‘Het Drostenerve’ is een sfeervol en luxe ingericht vakantiehuis gelegen in de zuidwesthoek van de provincie Overijssel, in het Sallandse coulissen landschap van de gemeente Olst-Wijhe. Salland is een uniek vakantiegebied tussen de rivier de IJssel en het Nationale Park de Sallandse Heuvelrug. Het landschap is zeer afwisselend met fraaie uiterwaarden, indrukwekkende natuurgebieden en landgoederen met monumentale boerderijen en statige landhuizen. Gerestaureerde molens, een bosrijke heuvelrug, bloeiende heidevelden en rivier de IJssel met diverse pontjes en voetveren.

De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van een heerlijke wandeling of een prachtige fiets- en mountainbiketocht. De streek omvat gezellige dorpjes zoals Olst-Wijhe, Raalte en Diepenveen, maar ook de Hanzesteden Zwolle en Deventer.

Op onze website vindt u algemene informatie over het vakantiehuis, de foto’s geven een goede sfeerimpressie en u kunt zich laten inspireren voor uitstapjes in de omgeving. De website toont de actuele beschikbaarheid en u kunt direct online uw reserveringsaanvraag indienen.

De authentieke boerderij ‘Het Drostenerve’ behoorde tot 1983 bij het nabij gelegen landgoed Spijkerbosch en is in 2005 verbouwd tot een prachtig vakantiehuis met de uitstraling van toen en de luxe van nu. Het vakantiehuis staat in de landelijke omgeving van de Overijsselse gemeente Olst-Wijhe nabij rivier de IJssel tussen Deventer en Zwolle

Het luxe 8-persoons vakantiehuis is sfeervol ingericht en voorzien van veel privacy en comfort. Vanuit de moderne leefkeuken en de gezellige zithoek heeft u een fantastisch weids uitzicht over de weilanden en de bossen. Na een mooie zomerdag kunt u genieten van prachtige zonsondergangen. Om het vakantiehuis ligt een ruime, goed onderhouden en gedeeltelijk omheinde tuin, waar kinderen heerlijk kunnen spelen en voetballen en waar u op een van de terrassen al tijdens het ontbijt van de ochtendzon kunt genieten, gezellig met uw familie of vrienden smult van de barbecue of gewoon lekker weg kan dromen bij een mooi boek. Terwijl de voorbereidingen voor het diner plaatsvinden in de compleet uitgeruste keuken, vermaakt de rest van het gezelschap zich in de voormalige ‘dêle’, welke nu dient als ontspanningsruimte. Het poolbiljart, dartbord en de air hockey tafel zorgen voor vermaak voor jong en oud en dragen bij aan een heerlijk verblijf.

‘Het Drostenerve’ is een prima uitvalbasis voor het maken van een heerlijke wandeling of een prachtige fietst- en mountainbiketocht. U zult genieten van de rust, het natuurschoon, de koeien en de schapen in de wei en het geluid van de vogels.

Kortom, een luxe vakantiehuis in een natuurlijke omgeving, welke beschikt over alle ingrediënten voor een heerlijke plattelandsvakantie.

Mocht u na het bezoeken van onze website nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Opties: (Combi)magnetron - Eigen parkeerplaats - Linnengoed - Terras/tuin - TV (kabel/satelliet) - Vaatwasser - Wasmachine - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl