Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Vakantiewoningen De Vijfbundershof (3 woningen) - Wijlre

Vijfbundersweg 1
6321 RC Wijlre

Provincie: Limburg - Nederland

Aantal woningen: (3 woningen)
Contact:
Telefoon: 06-21993472
Fax:
Email: jose.hoppener@hetnet.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Vakantiewoningen De Vijfbundershof
  • Vakantiewoningen De Vijfbundershof
  • Vakantiewoningen De Vijfbundershof

AANTAL PERSONEN: 1-4 / 1-6 / 1-6

WWW.VIJFBUNDERSHOF.NL

In een van de mooiste provincies van Nederland en wel Limburg, (zuid limburg) is de Vijfbundershof gelegen en dit midden tussen de glooiende akkers en weiden van de Fromberg. Hier hebben wij een voormalige boerderij omgebouwd tot vakantieverblijf waar 3 stuks zeer ruime comfortabele vakantiewoningen het gehele jaar door voor U ter beschikking staan. De Vijfbundershof ligt slechts op een steenworp afstand van Valkenburg aan de Geul en Gulpen, maar ook naar Maastricht of Aken is men vlug, er is altijd wel wat voor jong en oud te beleven. Na een dagje actief te zijn bezig geweest is het op de Vijfbundershof weer genieten van Uw comfortabele woning en de weldaad van rust en natuur, zodat U weer geheel kunt ontspannen.

De Vijfbundershof is verdeeld in 3 afzonderlijke vakantiewoningen, 2 stuks voor 6 personen en 1 stuk voor 4 personen. 

De woningen zijn zeer ruim, zelfs ter grootte van normale gezinswoningen. De 6 persoonswoningen zijn voorzien van een aparte woonkamer en keuken, badkamer met ligbad en douche en 3 slaapkamers en de 4 persoonswoning heeft een open woonkamer met keuken, badkamer met douche en 2 slaapkamers. 
De woningen zijn volledig ingericht en alle keukenapparatuur als ook servies en bestek zijn uiteraard aanwezig. Verder staat in iedere woonkamer een flatscreen tv en een radio met CD speler. Iedere woning is voorzien van zijn eigen privé terras met heerlijke avondzon waar U op de comfortabele tuinmeubels heerlijk kunt relaxen en ontspannen. Vanuit de woningen heeft U zicht over de weilanden van de Fromberg waar U kunt genieten van de grazende koeien en er zich ook regelmatig hazen, fazanten en buizerds laten zien. 
Verders kunt U Uw auto zorgeloos op het grote plein achter de woningen parkeren en kunnen uw fietsen en of motoren in een schuur gestald worden.

Opties: (Combi)magnetron - Eigen parkeerplaats - Oven - Terras/tuin - TV (kabel/satelliet) - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl