Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

`t Durpshuuske (2 woningen) - Merkelbeek

Kerkstraat 24a
6447 BJ Merkelbeek

Provincie: Limburg - Nederland

Aantal woningen: (2 woningen)
Contact:
Telefoon: 046-4428135
Fax:
Email: info@durpshuuske.nl

GA NAAR WEBSITE
  • `t Durpshuuske
  • `t Durpshuuske
  • `t Durpshuuske
  • `t Durpshuuske
  • `t Durpshuuske
  • `t Durpshuuske

AANTAL PERSONEN: 1-2

WWW.DURPSHUUSKE.NL

’t Durpshuuske beschikt over twee luxe tweepersoons vakantiehuizen.  Ideaal voor fietsers, wandelaars, zakenmensen, senioren, cultuur, rustzoekers en familiebezoek. 

Zeer geschikt voor gasten die privacy, ruimte en luxe op prijs stellen. Liefst de drukte van grote vakantieparken mijden. 

Het dorpje Merkelbeek is omgeven is door een mooi glooiend landschap waardoor fietsers en wandelaars steeds weer van een ander vergezicht kunnen genieten. Prachtige fiets en wandelroutes over autovrije wegen en paden langs natuurlandschappen en door bossen en heide. 

Elke vakantiewoning beschikt over een sfeervolle woonkamer met keuken. Aparte slaapkamer met uitstekende bedden en een badkamer. Compleet ingericht met voorzieningen zoals een oven/magnetron, waterkoker, senseo koffiezetapparaat. smart tv, wekkerradio, föhn en make-up/scheerspiegel. Voldoende bad/bed en keukenlinnen. De knusse huisjes en de grote tuin met verschillende zitjes en een prieeltje zorgen er voor dat onze gasten volop kunnen genieten. Elke huisje heeft een eigen entree met veel lichtinval en openslaande tuindeuren naar terras. Ramen en deuren zijn voorzien van horren. 

Opties:
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl