Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Frensjerhofke (3 woningen) - Mechelen

Overgeul 8
6281 BG Mechelen

Provincie: Limburg - Nederland

Aantal woningen: (3 woningen)
Contact:
Telefoon: 043-4552855
Fax:
Email: info@vakantiewoningmechelen.com

GA NAAR WEBSITE
  • Frensjerhofke
  • Frensjerhofke
  • Frensjerhofke
  • Frensjerhofke
  • Frensjerhofke
  • Frensjerhofke

AANTAL PERSONEN: 2-5

WWW.VAKANTIEWONINGMECHELEN.COM

Midden in het prachtige Geuldal bevinden zich onze authentieke vakwerk vakantiewoningen die gesitueerd zijn in een nostalgisch eeuwenoud boerderijtje genaamd Frensjerhofke dat nog de sfeer ademt van lang vervlogen tijden, met aan de binnenhof toegang tot 3 aparte gerenoveerde vakantieverblijven.

Frensjerhofke in Mechelen is er voor u om te genieten van al het moois dat Zuid Limburg u heeft te bieden, verblijf in een van de 3 woningen en ervaar de rust en het bourgondische leven.
In dit authentieke vakwerkboerderijtje met binnenhof bevinden zich 3 gezellige vakantiewoningen, elk met een eigen uitstraling, die de basis vormen voor een heerlijke vakantie.

De nostalgische woningen zijn van alle gemakken voorzien hebben meerdere slaapkamers en een open haard met gasblokken vuurtje of rustieke gaskachel maar ook CV, ze beschikken samen over de binnenhoftuin en gebruiken de eigen parkeerplaats.

Kijk bij de aparte woningen en proef de sfeer! De vakantiewoningen liggen aan het straatje Overgeul, midden in het met 5***** bekroonde Geuldal, een prachtig natuurlandschap waar groene weides en heuvels elkaar afwisselen met panoramische vergezichten.
Frensjerhofke, een ideaal uitgangspunt voor elke wandelaar, natuur en cultuurliefhebber, we liggen tenslotte in de uitlopers van de Ardennen en Eifel.
We zijn net als de cultuurrijke nabijgelegen steden Maastricht of Aken goed met openbaar vervoer bereikbaar.

Er zijn helaas geen huisdieren toegestaan in Frensjerhofke.

Opties: (Combi)magnetron - Eigen parkeerplaats - Linnengoed - Oven - Terras/tuin - TV (kabel/satelliet) - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl