Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Vakantiewoningen Oud-Bommerich (2 woningen) - Mechelen

Bommerigerweg 36
6281 BT Mechelen

Provincie: Limburg - Nederland

Aantal woningen: (2 woningen)
Contact:
Telefoon: 043-4552017
Fax:
Email: a.vluggen@hotmail.com

GA NAAR WEBSITE
  • Vakantiewoningen Oud-Bommerich
  • Vakantiewoningen Oud-Bommerich
  • Vakantiewoningen Oud-Bommerich

AANTAL PERSONEN: 2-10

WWW.VAKANTIEWONINGEN-OUDBOMMERICH.NL

Midden in de Zuid-Limburgse heuvels, tussen Epen en Mechelen liggen onze vakantiewoningen. In een zeer rustig en prachtig gebied kunt u genieten van echte Limburgse gastvrijheid en kunt u een keur aan activiteiten ondernemen zoals wandeltochten en fietstochten. Het bos is slechts op 5 minuten loopafstand en staat garant voor vele kilometers wandelplezier. Maar ook voor de sportieve mensen zijn er diverse fietsroutes nabij.

Onze vakantiewoningen bieden plaats aan 2 tot maximaal 10 personen en zijn van alle gemakken voorzien zoals een ruime zitkamer , aparte keuken , badkamer met een douche en een toilet. Afhankelijk van het soort woning 2 of 3 slaapkamers met elk 2 riante bedden. Verder is elke woning nog voorzien van een centrale verwarming , heeft elke woning een tv , een terras met zitje met uitzicht op het Limburgs Heuvelland en een grote tuin.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in een van onze vakantiewoningen. 

Vakantiewoning 1 (voor maximaal 4 personen)

De 4-persoons woning is voorzien van een aparte keuken, zitkamer met tv, badkamer met douche met toilet, 2 keer 2-persoons slaapkamer, centrale verwarming, terras en toegang tot de grote tuin. Deze vakantiewoning ligt aan de achterzijde en heeft een schitterend uitzicht over het Limburgse heuvelland (zie foto boven) Klik op de foto voor een vergroting.

Vakantiewoning 2 (voor 6-8 personen)

De 6-persoons woning is evenals de 4-persoons woning voorzien van een aparte keuken en een zitkamer met tv. Een badkamer met douche en toilet , 4 keer 2-persoons slaapkamer , centrale verwarming , terras en toegang tot de grote tuin. Deze vakantiewoning ligt aan de voorzijde en heeft ook een prachtig uitzicht op het Limburgse heuvelland.

Vakantiewoning 3 (voor maximaal 12 personen)

Vakantiewoning 1 en 2 zijn door middel van een (afsluitbare) deur aan elkaar gekoppeld zodat er één grote vakantiewoning gemaakt kan worden voor maximaal 10 personen.

Opties:
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl