Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Vakantiehuis Aan de Heuvel (1 woning) - Melderslo

Heuvelweg 14
5962 AE Melderslo

Provincie: Limburg - Nederland

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 077-3988328
Fax:
Email: info@aandeheuvel.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Vakantiehuis Aan de Heuvel
  • Vakantiehuis Aan de Heuvel
  • Vakantiehuis Aan de Heuvel
  • Vakantiehuis Aan de Heuvel
  • Vakantiehuis Aan de Heuvel
  • Vakantiehuis Aan de Heuvel

AANTAL PERSONEN: MAX. 15

WWW.AANDEHEUVEL.COM

Aan de Heuvel: het ideale verblijf voor een vakantie met familie of vrienden

Aan de Heuvel is een sfeervol vakantieverblijf gelegen in het buitengebied van Horst aan de Maas. Het is een ideale thuisbasis voor een gezellige vakantie in Noord-Limburg. De mooi ingerichte boerderij biedt plaats aan 8 tot maximaal 15 personen en ligt aan de rand van "De Kasteelse Bossen" in het dorpje Melderslo. Er is in en om het huis genoeg te beleven en te zien! De kinderen kunnen buiten lekker ravotten, terwijl u geniet op het terras. Ook binnen kunnen zij - maar ook u, -zich uitleven in de recreatiekamer. Bijvoorbeeld met een potje tafelvoetbal of tafeltennis.

Deze Peel-Maas regio biedt volop mogelijkheden voor actieve uitstapjes. Heerlijk fietsen en wandelen langs de maas, de rozenvelden, door de bossen of heide behoort tot de mogelijkheden. Ervaar de pracht van het nabij gelegen nationaal park "De Maasduinen" en de parel van Noord Limburg "Arcen". In de buurt bevinden zich verder diverse attracties, zoals kinderpretpark Toverland in Sevenum, het oorlogsmuseum in Overloon, en een subtropisch zwemparadijs. Kortom: Aan de Heuvel heeft alles ín en buiten huis voor een geslaagde vakantie.

Opties: (Combi)magnetron - Eigen parkeerplaats - Huisdieren toegestaan - Linnengoed - Oven - Terras/tuin - TV (kabel/satelliet) - Vaatwasser
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl