Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Vakantiewoningen De Zavelberg (5 woningen) - Noorbeek

Vroelen 25
6255 NL Noorbeek

Provincie: Limburg - Nederland

Aantal woningen: (5 woningen)
Contact:
Telefoon: 043-4571715
Fax:
Email: info@zavelberg.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Vakantiewoningen De Zavelberg
  • Vakantiewoningen De Zavelberg
  • Vakantiewoningen De Zavelberg
  • Vakantiewoningen De Zavelberg
  • Vakantiewoningen De Zavelberg
  • Vakantiewoningen De Zavelberg

AANTAL PERSONEN: MAX. 7

WWW.ZAVELBERG.NL

De Zavelberg ligt aan de rand van Noorbeek in een stiltegebied. Onze gasten kunnen genieten van een weldadige rust en landelijke schoonheid. Er zijn diverse wandelmogelijkheden vlakbij, u kunt bijvoorbeeld te voet naar België (de Voerstreek). 

De Zavelberg is van oorsprong een voor Limburg zo typerende carréboerderij, waarin 4 vakantiewoningen zijn gerealiseerd, elk met een eigen inrichting en karakter. Het merendeel van de woningen bevindt zich aan de buitenzijde van de carré met uitzicht op het groen.

Voor wie geschikt: iedereen die graag de stilte en de natuur opzoekt en wil onthaasten van de drukte van alledag. Door de rustige ligging is onze locatie ook uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen; er zijn schommels, een zandbak en een speelweide, waar kinderen zich naar hartelust kunnen uitleven.

Voor centraal gebruik zijn er een wasmachine (munten) en een centrifuge (gratis). U kunt tevens gratis gebruik maken van ons wifi-netwerk.

Het dorpje Noorbeek met zijn gezellige terrasjes en bistro's ligt op loopafstand. Leuk om 's avonds nog even de gezelligheid op te zoeken. De diverse eetgelegenheden serveren uitstekende maaltijden, voor elk wat wils.

Opties: (Combi)magnetron - Eigen parkeerplaats - Oven - Terras/tuin - TV (kabel/satelliet) - Wasmachine - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl