Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Vakantiehuisjes De Haan (3 woningen) - De Cocksdorp

Oorsprongweg 55
1795 LB De Cocksdorp

Provincie: Nederland - Noord-Holland - Wadden

Aantal woningen: (3 woningen)
Contact:
Telefoon: 022-2311622
Fax:
Email: info@dehaan-texel.com

GA NAAR WEBSITE
  • Vakantiehuisjes De Haan
  • Vakantiehuisjes De Haan
  • Vakantiehuisjes De Haan
  • Vakantiehuisjes De Haan
  • Vakantiehuisjes De Haan
  • Vakantiehuisjes De Haan

AANTAL PERSONEN: 2-4

WWW.DEHAAN-TEXEL.NL

Zoekt u vakantiehuisjes in de buurt van De Cocksdorp op Texel, voor 2 of 4 personen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze drie huisjes staan in een grote, gemeenschappelijke tuin (2000 m2) met prachtig vrij uitzicht tot aan de horizon. Achter de tuin is een groot speelveld. Honden zijn van harte welkom, er is voldoende ruimte.

Ligging vakantiehuisjes

De vakantiehuisjes zijn gelegen in polder Midden-Eierland, drie kilometer onder het dichtstbijzijnde dorp De Cocksdorp. Natuurgebied De Slufter is dichtbij (2 km) en het strand vindt u na 4 km. Verder kunt u genieten van alle ruimte en rust, maar zijn de meeste voorzieningen toch dichtbij. Op Texel is namelijk niks echt ver weg.

Voorzieningen

Er is een grote, zonnige tuin. Daarbij hebben alle vakantiehuisjes een groot terras. De 4-persoonshuisjes hebben zelfs twee terrassen, één voor en één achter. Een bubbelbad of afwasmachine zult u bij ons niet vinden. Wel bieden wij compleet ingerichte vakantiehuisjes met alles wat u nodig heeft. Denk hierbij aan een goed bed, een lekkere douche, digitale televisie met alle Nederlandse zenders en ook extra Duitse zenders, gratis wifi en een goed uitgeruste keuken. Bovenal heeft u een vakantiehuisje op een prachtig eiland, rustig gelegen, maar toch alle voorzieningen in de buurt.

Opties: (Combi)magnetron - Eigen parkeerplaats - Huisdieren toegestaan - Linnengoed - Roken toegestaan - Terras/tuin - TV (kabel/satelliet) - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl