Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Huisje Hassebasje (1 woning) - Finsterwolde


Finsterwolde

Provincie: Groningen - Nederland

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 0597-332121
Fax:
Email: hateboertjes@hetnet.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Huisje Hassebasje
  • Huisje Hassebasje
  • Huisje Hassebasje
  • Huisje Hassebasje
  • Huisje Hassebasje
  • Huisje Hassebasje

AANTAL PERSONEN: 2-4

WWW.VAKANTIEWONINGBLAUWESTAD.NL

Op één van de mooiste plekjes tussen Finsterwolde en Oostwold (gemeente Oldambt) in de voormalige Graanrepubliek staat lieflijk verscholen in het groen te midden van het natuurgebied ons juweeltje: huisje Hassebasje. Dit fantastische plekje met zon rondom biedt u vrij uitzicht over de rietkraag van de vaarverbinding met het Oldambtmeer vanuit de woonkamer en natuurlijk vanaf de diverse terrassen in de grote (bos)tuin van 2000 m3. Ook de bootjes, die met mooi weer langsvaren, zijn vanaf huisje Hassebasje te aanschouwen.
 
Wie van rust houdt, is hier absoluut op zijn plek. Een hengeltje uitgooien in de vaart, vogels en vlinders spotten in de tuin en haar directe omgeving, fietsen en wandelen in de natuurgebieden en de polders, een dagje naar Groningen, een bezoekje aan de zeehondjes langs de dijk bij Termunten of gewoon de hele dag vertoeven rondom huisje Hassebasje: alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie zijn aanwezig.

Opties: (Combi)magnetron - Eigen parkeerplaats - Linnengoed - Oven - Terras/tuin - TV (kabel/satelliet) - Vaatwasser - Wasmachine - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl